Het spreekt voor zich dat we het als mensen echt verschrikkelijk vinden om ouder te worden. Dit niet alleen omdat onze fysiek er onder te lijden heeft, maar ook omdat de uitstraling van ons lichaam erdoor verandert. Dit is niet in het minst te zien in ons gezicht. Het spreekt voor zich dat ons gezicht het meest opvallende onderdeel is van ons lichaam. Dit zorgt ervoor dat we deze bij voorkeur zo lang mogelijk in optimale staat willen houden. Dat blijkt echter in de praktijk heel wat eenvoudiger gezegd dan gedaan. Door een behandeling met zogenaamde fillers Utrecht te ondergaan zal je evenwel kunnen vaststellen dat er een stukje van het verouderingsproces (tijdelijk) tegen kan worden gegaan of in ieder geval minder zichtbaar kan worden gemaakt. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Dat laten we je bijzonder graag ontdekken door middel van de informatie hieronder op deze pagina.

Hoe verloopt een behandeling met fillers Utrecht?

In eerste instantie zal je kunnen vaststellen dat er een intakegesprek plaats zal vinden. Tijdens dit gesprek wordt er niet alleen door de chirurg geluisterd naar je wensen, maar worden ook de verschillende mogelijkheden besproken. Het is belangrijk om te controleren of een intakegesprek gratis en vrijblijvend is of niet. Wanneer er een uitgebreide consult plaats heeft gevonden zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Vaak is het zo dat er bij het realiseren van een behandeling met fillers Utrecht wordt gewerkt volgens het zogenaamde ‘Firdausi Full Face Concept’. Dit zorgt ervoor dat er een behandeling plaatsvindt waarbij er gebruik wordt gemaakt van een combinatie van verschillende zogenaamde hyaluronzuren en het bekende Botox. Op deze manier wordt er niet alleen gestreefd naar een mooi, maar bovendien ook naar een natuurlijk uitziend eindresultaat.

Hoelang is het effect van de behandeling zichtbaar?

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het eindresultaat van de behandeling niet voor altijd zichtbaar blijft. Op dit vlak verschilt deze behandeling dan ook in vergelijking met bijvoorbeeld face slimming. Voor deze laatste geldt namelijk dat ze dan wel drastisch mag zijn, daar tegenover staat dat het resultaat blijvend zichtbaar zal zijn. Dat geldt niet voor wanneer er gebruik is gemaakt van fillers Utrecht. In dit geval zal je kunnen vaststellen dat het resultaat van de behandeling zichtbaar zal blijven voor een periode variërend van negen tot twaalf maanden.

Wanneer kan een behandeling met fillers Utrecht interessant zijn?

We kunnen vandaag de dag vaststellen dat een behandeling met fillers Utrecht een aanzienlijke populariteit geniet. Dat is het gevolg van het feit dat deze behandeling kan worden uitgevoerd bij menig aantal verschillende “problemen”. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van fillers wanneer er sprake is van rimpels of oneffenheden, maar kan deze behandeling ook worden uitgevoerd voor het realiseren van volumeherstel in het gezicht. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat fillers in menig aantal verschillende situaties de perfecte oplossing zullen betekenen. Het kan dan ook voor de kwaaltjes waar jij mij wordt geconfronteerd zeker en vast de moeite waard zijn om een behandeling met fillers te overwegen bij Skin + Surgery Clinics.