Een ontwikkeling die je tegenwoordig niet heel vaak ziet, maar die wel dergelijk van toegevoegde waarde kan zijn, is de samenvoeging van een apotheek en drogisterij. Het voordeel hiervan is dat dit soort bedrijven u van de best mogelijke service kunnen voorzien. Zo hebben ze een assortiment met meer dan 2000 producten en 300 merken. Zo is de kans het grootst dat ze u het product kunnen leveren waar u naar op zoek bent. Daarnaast hoeft u niet te wisselen tussen een apotheek of drogisterij. Vaak zijn bepaalde producten alleen beschikbaar bij een apotheek of drogisterij. Als deze dan niet aanwezig zijn bij de ene locatie, bent u verplicht om naar de andere locatie te gaan, die vaak een stuk verderop in de stad zit. Bij de samenvoeging kunt u het product dus standaard op dezelfde locatie halen. Dit zorgt dus voor een allround concept. Verder zijn dit soort bedrijven standaard gevestigd in de buurt van het centrum. Zo is het makkelijk te bereiken en kunt u snel ter plaatse zijn wanneer u een product op kunt halen.

Wat voor assortiment kan ik verwachten?

Zoals benoemd hebben dit soort bedrijven meer dan 2000 producten van 300 merken op voorraad. Maar wat voor producten kunt u verwachten? Dit is zeer verschillend. Eigenlijk zijn alle producten die u normaal gesproken bij een apotheek of drogisterij verwacht beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan babyverzorging, cosmetica, fytotherapie, haarkleuringen, mondverzorging, schoonmaakmiddelen en nog veel meer. Wanneer u dus producten zoekt in een van deze categorie├źn, kunt u het beste bij de combinatie van een apotheek en drogisterij zijn. Zo verkopen zij natuurlijk de producten die u in deze branches verwacht en nog veel meer. Neem dus altijd even een kijkje wanneer u zich afvraagt of bepaalde producten beschikbaar zijn.

Waar kan ik dit soort bedrijven vinden?

Een combinatie van een apotheek en drogisterij is niet in elke stad te vinden. Een van de steden waar u deze wel kunt vinden is Apeldoorn. Hier hebben ze de apotheek Apeldoorn en drogist Apeldoorn samengevoegd. Deze winkel is zeer toegankelijk voor iedereen. De locatie is dicht bij het centrum, dus u kunt er heel eenvoudig komen. Verder kunt u online ook een webwinkel vinden. Hierbij kunt u de producten bestellen en thuis laten bezorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om de producten in de apotheek of drogisterij op te halen. Wanneer u graag voorzien wilt worden van vakkundig advies, is het altijd aan te bevelen om even langs te gaan in de winkel. De medewerkers geven u dan het advies welke producten u het beste kunt kiezen.